פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      יקיטורי כנפיים בטריאקי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      כנפיים אסיאתיות (דרור עינב)
      כנפיים אסיאתיות (דרור עינב)

      מצרכים

      • ל-4 מנות
      • 12 יחידות כנפיים חצויות
      • למרינדה
      • 3 כפות שמן שומשום
      • 3 כפות רוטב סויה יפנית
      • 3 כפות רוטב צדפות / רוטב פטריות תאילנדי (ניתן להשיג בחנויות אסייתיות גם טיב טעם)
      • רכיבים לרוטב טריאקי מתקתק
      • 150 מ"ל רוטב סויה יפנית (3/4 כוס)
      • 450 מ"ל מים (1/4 2 כוסות)
      • 100 מ"ל סאקה (1/2 כוס)
      • 100 מ"ל מירין (1/2 כוס) או כף דבש
      • 30 גרם ג'ינג'ר חתוך גס
      • 100 גרם גזר חתוך גס
      • 2 גבעולי בצל ירוק
      • 100 גרם סוכר (1/2 כוס)
      • 80 גרם קורנפלור (8 כפות) מעורבבים עם 1/4 כוס מים

      אופן ההכנה

      • 1. מכניסים את כל רכיבי המרינדה לקערה ומערבבים היטב.
      • 2. מוסיפים את הכנפיים לתוך קערת המרינדה, מערבבים ומשרים למשך שעתיים.
      • 3. לאחר שעתיים משפדים שתי יחידות כנפיים בשיפוד.
      • 4. מניחים את כל רכיבי הרוטב בסיר, למעט הקונפלור והמים, מביאים לרתיחה ומנמיכים לאש בינונית.
      • 5. מבשלים כ-20 דקות עד חצי שעה מוסיפים את בלילת הקורנפלור ומכבים את האש.
      • 6. מחממים גריל או תנור לחום גבוה (250 מעלות). צולים את הכנפיים 5 דקות מכל צד ומדי פעם מברישים ברוטב טריאקי.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -