פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה עוף בסויה ותפוחים

      חזה עוף בסויה ותפוחים, מתכון מתוך הספר של דידי דמרר 'כל ארוחה חגיגה'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תפוחי עץ (Artoday)
      תפוחי עץ (Artoday)

      מצרכים

      • 500 חזה עוף (חתוך ודפק כמו לשניצל)
      • למשרה:
      • ¼ כוס רוטב סויה
      • 1 כף דבש
      • 2 כפות יין לבן
      • 1 כפית חומץ בלסמי
      • לטיגון:
      • 1/2-1כוס קמח
      • ¼ כוס שמן
      • 3 תפוחי עץ גרנד סמית מגולענים וחתוכים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ
      • 1 כף מיץ לימון לזילוף על פרוסות התפוחים כדי שלא ישחירו
      • 2 כפות סוכר חום

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומניחים בהם את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.
      • 2. שמים את הקמח בצלחת שטוחה. מחממים מעט מן השמן במחבת גדולה וכבדה, מקמחים את נתחי חזה העוף הלחים בקמח מכל הצדדים ומעבירים למחבת. מטגנים כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת הגשה.
      • 3. כשמסיימים לטגן את העוף, שמים את פרוסות התפוחים באותה מחבת ומטגנים אותם קלות. התפוחים צריכים להיות עדיין מוצקים, שלא יתפוררו.
      • 4. מוסיפים את הסוכר החום, מערבבים בעדינות ומכבים את הלהבה.
      • 5. בכל צלחת מניחים חזה עוף ומעטרים במספר חתיכות של תפוחים ומעליהם יוצקים מעט מהרוטב. מגישים מיד.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -