- 1. מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומניחים בהם את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.
-
- 2. שמים את הקמח בצלחת שטוחה. מחממים מעט מן השמן במחבת גדולה וכבדה, מקמחים את נתחי חזה העוף הלחים בקמח מכל הצדדים ומעבירים למחבת. מטגנים כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת הגשה.
-
- 3. כשמסיימים לטגן את העוף, שמים את פרוסות התפוחים באותה מחבת ומטגנים אותם קלות. התפוחים צריכים להיות עדיין מוצקים, שלא יתפוררו.
-
- 4. מוסיפים את הסוכר החום, מערבבים בעדינות ומכבים את הלהבה.
-
- 5. בכל צלחת מניחים חזה עוף ומעטרים במספר חתיכות של תפוחים ומעליהם יוצקים מעט מהרוטב. מגישים מיד.