חזה עוף בסויה ותפוחים

חזה עוף בסויה ותפוחים, מתכון מתוך הספר של דידי דמרר 'כל ארוחה חגיגה'

מתכון מאת: מערכת וואלה!
תפוחי עץ. Artoday
תפוחי עץ

מצרכים

  • 500 חזה עוף (חתוך ודפק כמו לשניצל)
  • למשרה:
  • ¼ כוס רוטב סויה
  • 1 כף דבש
  • 2 כפות יין לבן
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • לטיגון:
  • 1/2-1כוס קמח
  • ¼ כוס שמן
  • 3 תפוחי עץ גרנד סמית מגולענים וחתוכים לפרוסות בעובי כ-1/2 ס"מ
  • 1 כף מיץ לימון לזילוף על פרוסות התפוחים כדי שלא ישחירו
  • 2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את חומרי המשרה בקערה ומניחים בהם את חזה העוף לחצי שעה עד שעה.
  • 2. שמים את הקמח בצלחת שטוחה. מחממים מעט מן השמן במחבת גדולה וכבדה, מקמחים את נתחי חזה העוף הלחים בקמח מכל הצדדים ומעבירים למחבת. מטגנים כ-2 דקות מכל צד ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 3. כשמסיימים לטגן את העוף, שמים את פרוסות התפוחים באותה מחבת ומטגנים אותם קלות. התפוחים צריכים להיות עדיין מוצקים, שלא יתפוררו.
  • 4. מוסיפים את הסוכר החום, מערבבים בעדינות ומכבים את הלהבה.
  • 5. בכל צלחת מניחים חזה עוף ומעטרים במספר חתיכות של תפוחים ומעליהם יוצקים מעט מהרוטב. מגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully