- 1. מערבבים עם כף את כל חומרי המשרה בקערה גדולה. מוסיפים את חתיכות העוף לקערה ומכסים אותן במשרה. מניחים לחצי שעה על משטח העבודה. מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 2. שוטפים היטב את תפוחי הדמה, הבטטות והתפוחים (לא צריך לקלף, אבל אפשר). מוציאים מהתפוחים את הליבה. חותכים את תפוחי האדמה, הבטטות והתפוחים לחתיכות בינוניות ומפזרים את החתיכות בתבנית צלייה. מפזרים עליהן את המלח.
-
- 3. מניחים את חתיכות העוף בתבנית על הירקות והפירות. יוצקים עליהן את נוזלי המשרה. מכסים את התבנית במכסה או בנייר אלומיניום.
-
- 4. מכניסים לתנור וצולים 30 דקות.