- 1. משרים את הדג במרינדה של חומץ מים ולימון למשך 20 דקות. מסננים ושוטפים את הדג היטב (על מנת להיפטר מריחו)
-
- 2. ממיסים במחבת את הסוכר עד לקבלת קרמל, מוסיפים את האגוזים הגרוסים ומערבבים היטב. מוסיפים את המים ומערבבים היטב.
-
- 3. מוסיפים את השמנת, מערבבים היטב (לא לדאוג, גושי הקרמל שנוצרו ימסו תוך זמן קצר). חותכים לרצועות דקות את המשמשים, השזיפים והצימוקים ומוסיפים לתערובת.
-
- 4. מבשלים כ-5-7 דקות על להבה בינונית ומסננים.
-
- 5. את התערובת המסוננת שמים על נתחי הדג, מגלגלים לגליל ושמים בתבנית.
-
- 6. יוצקים את רוטב הקרמל שנוצר, על הגלילים, מכסים בנייר פרגמנט ונייר כסף, אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני-גבוה למשך 10-12 דקות. מגישים עם הרוטב.