- 1. במחבת ברזל סוגרים את הבשר, להשתמש במעט שמן זית מלח ופלפל להניח בצד,
-
- 2. בסיר כבד, מתחילים לחמם את שמן הזית ומוסיפים את ירקות השורש ומאדים כ-8-7 דקות. מוסיפים שיני שום.
-
- 3. במחבת נפרדת מאדים את הבצלים עם מעט שמן זית כ- 8 דקות מוסיפים את הבצלים לסיר ירקות השורש, מחזירים את שוקי הטלה ומניחים מעל הירקות המאודים והבצלים.
-
- 4. מוסיפים ציר עגל / כבש, מלח ופלפל, טימין, עלה דפנה ואת המים או ציר ירקות.
-
- 5. מביאים לרתיחה ולהנמיך לאש קטנה.
-
- 6. מבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
-
- 7. לקראת סוף הבישול מוודאים שיש מספיק נוזלים, במידה ויש יותר מידי נוזלים יש להמשיך ולצמצם.
-
- 8. הגשה: מניחים שוק טלה במרכז הצלחת ומפזרים סביבה את ירקות שורש הבצלים והשומים, מפזרים כף של קוביות עגבנייה מעל השוק, מזליפים מעט ממיץ העגבנייה והזרעים מעל השוק ומסביבה, מקשטים בטימין.