- 1. משרים את נתחי הבשר ביין אדום עם עלי דפנה ופלפל אנגלי למשך הלילה עד שהבשר מקבל גוון צבע כהה מאוד.
-
- 2. מחממים סיר כבד עם שמן זית. מוציאים את הנתחים מהיין (שומרים אותו להמשך), מייבשים בעזרת נייר מטבח ומטגנים את נתחי הבשר.
-
- 3. מוסיפים את ירקות השורש וצורבים גם אותם, מספר דקות עד להשחמה. מוסיפים ערמונים (שלמים) ומתבלים בתימין, מלח ופלפל.
-
- 4. יוצקים את היין מהמרינדה ומאדים עד שמריחים את האלכוהול מתאדה. מוסיפים מים לכיסוי, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים 4 שעות על להבה נמוכה עד שהבשר רך מאוד וממש נופל מהעצם.
-
- 5. מגישים על מצע של פירה או אורז.