- 1. מניחים את קוביות החציל על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומשמנים אותם בעזרת תרסיס או מברשת משומנת.
- 2. אופים את החצילים כ-25 דקות בחום של 200 מעלות.
- 3. בינתיים, בסיר רחב (סוטאז') מחממים 5 כפות שמן זית וצורבים את קוביות הבשר.
- 4. מוסיפים את הבצלים ומטגנים יחד כ-7 דקות. מוסיפים את התבלינים היבשים וגרגירי החומוס.
- 5. יוצקים מים עד ל- 2 ס"מ מעל גובה הבשר ומביאים לרתיחה.
- 6. מניחים את קוביות החציל בסיר, מעבירים לאש קטנה ומכסים. מבשלם בכיסוי מלא כשעתיים. אם הנוזל הצטמצם מידי, מוסיפים עוד כוס מים במהלך הבישול. טועמים ומתקנים תיבול.