- 1.שמים את רוב שמן הזית והבצל במחבת מעל להבה גבוהה. מטגנים תוך ערבוב כ-8 דקות, עד שהבצל מתרכך ומתחיל להזהיב.
-
- 2.מוסיפים את כל התבלינים כולל המלח והפלפל, מטגנים דקה נוספת ומוציאים לצלחת.
-
- 3.מחממים את שאר שמן הזית במחבת וכשהיא לוהטת מניחים בה את חלקי העוף (באזורים שונים, ככה שכולם יקבלו מנת חום הגונה). צורבים אותם היטב: 2 דקות, מצד אחד, ואז מקפיצים 2 דקות נוספות עד שהתבשלו כמעט לחלוטין.
-
- 4. מחזירים פנימה את הבצל ומקפיצים את הכל יחד כחצי דקה, עד שהכבדים ורדרדים מבפנים והפרגית והלבבות התבשלו לחלוטין.
-
- 5. מחלקים את החומוס בין צלחות ההגשה, שמים במרכז הצלחת את המעורב ומגישים מיד.