שיפודי פרגית בחמאת בוטנים וחצילים

מתכון של השף אביב משה ממסעדת "מסה" וזוגלובק.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שיפודי פרגית. ShutterStock
שיפודי פרגית

מצרכים

  • לשיפודים:
  • 500 גרם שיפודי פרגיות חתוכות לקוביות (מומלץ פרגיות של זוגלובק)
  • 5 ענפי רוזמרין טריים
  • לציפוי השיפודים:
  • 2 כפות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
  • 1/2 שן שום קצוצה
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפיות רוטב סויה
  • כפית גרדת לימון
  • 1/4 כפית צ'ילי טחון
  • 5 חצילים קטנים
  • שמן זית
  • מלח גס
  • מיץ טרי משתי עגבניות

אופן ההכנה

  • 1. מסירים את הפרגיות משיפוד העץ ומשפדים על ענף הרוזמרין.
  • 2. מערבבים את חומרי הציפוי, יוצקים על השיפודים ומשרים במשך עשר דקות.
  • 3. מניחים את השיפודים ואת החצילים על הגריל למשך 10-12 דקות. מסובבים את החציל מדי פעם, לחריכה מלאה.
  • 4. חורצים פתח לאורך החצילים ומניחים בפנים את השיפודים יוצקים שמן זית ומיץ עגבניות טרי ומפזרים מלח גס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully