וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי אננס וגבינת חלומי

כמנה ראשונה או כמנה אחרונה: השף אומברטו טוקוס ממסעדת "קאזה דו ברזיל" באילת מכין שיפודי אננס וגבינת חלומי, הנצלים על גריל פחמים.

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפודי אננס וחלומי על גריל פחמים של מסעדת קאזה דו ברזיל.
שיפודי אננס וחלומי על גריל פחמים של מסעדת קאזה דו ברזיל

מצרכים למתכון

  • שני ראשי אננס טריים
  • 4 בננות לא בשלות מדי (או ירוקות)
  • 300 גר' גבינת חלומי (ניתן להחליף ב- 200 גר' טופו)
  • 2 כפות חמאה מומסת
  • 4 כפות דבש
  • 10 שיפודי עץ

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים את הבננות ופורסים אותם עבה. מקלפים את האננס כך שהקליפה העבה מוסרת בזהירות כדי לא לאבד מהפרי היקר, לאחר מכן חותכים את הפרי לקוביות עבות בגדלים זהים לקוביות הבננה.
  • 2. חותכים את גבינת החלומי לקוביות קטנות יותר. את שיפודי העץ משחילים במרכז כל פרי לסירוגין יחד עם החלומי ומכינים מס' שיפודים. מכינים מהדבש והחמאה ממרח "חמאה ודבש" ומורחים על השיפודים עם מברשת.
  • 3. צולים על אש גבוהה שמוכנה מראש (רצוי על גחלים) לדקותיים.
  • 4. מגישים חם, רצוי עם קוקטייל. ניתן למרוח שוב ממרח חמאה ודבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully