שיפודי עוף בצ'ילי מתוק
עוד פתרון מהיר לחזה עוף שטעמו משתדרג עם תוספת של רוטב דגים. מתוך הספר "ארוחות ערב מהירות" בעריכת איילת לטוביץ'
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 ק"ג פילה חזה עוף
- 1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפיות רוטב דגים
- 2 כפיות ג'ינג'ר טרי מגורר
- 2 שיני שום כתושות
- מלח
- 1 כף כוסברה קצוצה דק
אופן ההכנה
- 1. משחילים את העוף על 12 שיפודים. מערבבים בקערה את הרטבים, הגי'נג'ר והשום.
- 2. מתבלים את החזות וצולים על הגריל, או על מחבת סטייקים, ותוך כדי הצלייה מברישים בתערובת הצ'ילי. בוזקים מעל את הכוסברה, ומגישים.