פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אצבעות עוף מטוגנות בבוטנים

      השילוב של בירה ובוטנים תמיד הולך טוב ביחד, ויוצר מנה שגם ילדים וגם מבוגרים מאוד אוהבים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוף בבלילת בירה (נמרוד סונדרס)
      עוף בבלילת בירה (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • חזה עוף שלם
      • 1 ביצה
      • 1 כוס בירה לבנה
      • 1 כוס קמח
      • 2-3 כפות חמאת בוטנים
      • מלח
      • פלפל
      • אבקת שום
      • מעט קמח לקימוח
      • שמן לטיגון עמוק (תירס/חמניות/קנולה)
      • להגשה:
      • צ'ילי מתוק/רוטב ברביקיו/קטשופ

      אופן ההכנה

      • 1. טורפים את הביצה עם הבירה, הקמח, חמאת הבוטנים והתבלינים לבלילה חלקה ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.
      • 2. חותכים את חזה העוף לרצועות.
      • 3. מתבלים קמח במלח ופלפל ומקמחים בו את רצועות העוף.
      • 4. טובלים את הרצועות המקומחות בבלילה ומטגנים בשמן עמוק עד שמתקבל גוון חום זהוב ופריך. מגישים עם צ'ילי מתוק, רוטב ברביקיו או קטשופ.
      • • לפני שטובלים את רצועות העוף בבלילה רצוי לקמח אותן במעט קמח על מנת שהבלילה תיתפס היטב. את הקמח משדרגים בתערובת מתובלת של מלח ופלפל.
      • זמן הטיגון תלוי בגודל שחותכים את הרצועות, לכן צבע הוא המדד הכי טוב
      • טיפים:
      • • רצוי להשתמש בחזה עוף שלם ולא בחזה עוף פרוס מוכן לשניצלים כדי שיתקבלו רצועות עוף בשרניות ועבות.
      • • מי שאוהב טעם דומיננטי של חמאת בוטנים יכול להוסיף כף נוספת. אם הבלילה הופכת סמיכה מידי מדללים במעט בירה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -