חזה עוף בסגנון קורדון בלו
עם ציפוי של פירורי לחם עבור הקטנים ומסורת מפוארת של הצרפתים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חזה עוף 1 שלם
- 50 גרם תערובת פטריות קצוצות, יער, פורטובלו, שמפניון
- 2 ביצים
- 1 כף חרדל דיז'ון חלק
- 50 גרם פירורי לחם מוזהבים
- 20 גרם חזה אווז מעושן
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. פוערים "כיס" לאורכו של חזה העוף ומורחים חרדל דיז'ון. ממלאים בתערובת הפטריות הקצוצות, מניחים פרוסות של חזה אווז, וסוגרים עם קיסם.
- 2. טובלים את חזה העוף בביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי לחם (כמו שניצל).
- 3. מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות. מוציאים, מספיגים על נייר סופג ומגישים.