פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      חזה עוף בסגנון קורדון בלו

      עם ציפוי של פירורי לחם עבור הקטנים ומסורת מפוארת של הצרפתים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חזה עוף קורדון בלו (ענבל מרמרי)
      חזה עוף קורדון בלו (ענבל מרמרי)

      מצרכים

      • חזה עוף 1 שלם
      • 50 גרם תערובת פטריות קצוצות, יער, פורטובלו, שמפניון
      • 2 ביצים
      • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
      • 50 גרם פירורי לחם מוזהבים
      • 20 גרם חזה אווז מעושן
      • 4 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. פוערים "כיס" לאורכו של חזה העוף ומורחים חרדל דיז'ון. ממלאים בתערובת הפטריות הקצוצות, מניחים פרוסות של חזה אווז, וסוגרים עם קיסם.
      • 2. טובלים את חזה העוף בביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי לחם (כמו שניצל).
      • 3. מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות. מוציאים, מספיגים על נייר סופג ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -