מתכונים חמים

חזה עוף בסגנון קורדון בלו

עם ציפוי של פירורי לחם עבור הקטנים ומסורת מפוארת של הצרפתים

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

חזה עוף קורדון בלו

מחשבון המרות

מצרכים

  • חזה עוף 1 שלם
  • 50 גרם תערובת פטריות קצוצות, יער, פורטובלו, שמפניון
  • 2 ביצים
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 50 גרם פירורי לחם מוזהבים
  • 20 גרם חזה אווז מעושן
  • 4 כפות שמן זית
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. פוערים "כיס" לאורכו של חזה העוף ומורחים חרדל דיז'ון. ממלאים בתערובת הפטריות הקצוצות, מניחים פרוסות של חזה אווז, וסוגרים עם קיסם.
  • 2. טובלים את חזה העוף בביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי לחם (כמו שניצל).
  • 3. מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות. מוציאים, מספיגים על נייר סופג ומגישים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully