וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף בסגנון קורדון בלו

עם ציפוי של פירורי לחם עבור הקטנים ומסורת מפוארת של הצרפתים

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה

חזה עוף קורדון בלו. ענבל מרמרי
חזה עוף קורדון בלו

מצרכים למתכון

  • חזה עוף 1 שלם
  • 50 גרם תערובת פטריות קצוצות, יער, פורטובלו, שמפניון
  • 2 ביצים
  • 1 כף חרדל דיז'ון חלק
  • 50 גרם פירורי לחם מוזהבים
  • 20 גרם חזה אווז מעושן
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. פוערים "כיס" לאורכו של חזה העוף ומורחים חרדל דיז'ון. ממלאים בתערובת הפטריות הקצוצות, מניחים פרוסות של חזה אווז, וסוגרים עם קיסם.
  • 2. טובלים את חזה העוף בביצה טרופה, ולאחר מכן בפירורי לחם (כמו שניצל).
  • 3. מחממים שמן עמוק ומטגנים כ-5 דקות. מוציאים, מספיגים על נייר סופג ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully