וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז

משועממים מהשניצל הרגיל? זה המתכון בשבילכם - חזה עוף ממולא חזה אווז מעושן וגבינות מטוגן בציפוי זהוב ופריך של פירורי לחם. תתכוננו להתעלף

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה אוכל

20 דקות עבודה,דרגת קושי בינונית,2 סועדים
קורדון בלו. נמרוד סונדרס
קורדון בלו

מצרכים למתכון

    • 2יחידותחזה עוף
    • 100גרםגבינת קומטה או גרוייר מגוררת
    • 100גרםגבינת אמנטל מגוררת
    • 100גרםחזה אווז מעושן וקצוץ
    • ½בצל קצוץ ומטוגן
    • 1כפיתחרדל דיז'ון
    • 1כפיתחרדל גרגירים
    • מעטמלח
    • מעטפלפל שחור גרוס
    • 1ביצה
    • 2כוסותפירורי לחם
    • שמן לטיגון

אופן ההכנה

איך מכינים קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז?

  • 1
    בקערה מערבבים את הגבינות עם הבצל וחזה האווז.
  • 2
    משטחים את חזות העוף בעזרת "פטיש שניצלים".
  • 3
    מורחים על חזות העוף כמות נדיבה מתערובת הגבינות וחזה האווז על רוב השטח. יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ. מקפלים לשניים ומהדקים בקצוות.
  • 4
    מערבבים את הביצה עם החרדל והתבלינים וטובלים את החזה כשהוא סגור ומהודק. מעבירים לפירורי לחם ומקפידים שחזות העוף יצופו היטב.
  • 5
    מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully