פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז

      משועממים מהשניצל הרגיל? זה המתכון בשבילכם, עם חזה אווז מעושן, אמנטל והכי חשוב: קומטה- גבינה אלפינית חצי קשה מאיזור היורה שבצרפת.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קורדון בלו (נמרוד סונדרס)
      קורדון בלו (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 2 חזות עוף
      • 100 גרם גבינת קומטה מגוררת
      • 100 גרם אמנטל מגוררת
      • 100 גרם חזה אווז מעושן וקצוץ
      • חצי בצל קצוץ ומטוגן
      • כפית חרדל גרגרים
      • כפית ממרח חרדל
      • מעט מלח
      • מעט פלפל שחור
      • שמן לטיגון
      • 1 ביצה
      • 2 כוסות חבילת פירורי לחם
      • שמן לטיגון

      אופן ההכנה

      • 1. בקערה מערבבים את הגבינות עם הבצל וחזה האווז.
      • 2. משטחים את חזות העוף בעזרת "פטיש שניצלים".
      • 3. מורחים על חזות העוף כמות נדיבה מהתערובת על רוב השטח. יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ.
      • 4. מקפלים לשניים ומהדקים בקצוות.
      • 5. מערבבים את הביצה עם החרדל והתבלינים וטובלים את החזה כשהוא סגור ומהודק.
      • 6. מעבירים לפירורי לחם ומקפידים שחזות העוף יצופו היטב.
      • 7. מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -