קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז
משועממים מהשניצל הרגיל? זה המתכון בשבילכם - חזה עוף ממולא חזה אווז מעושן וגבינות מטוגן בציפוי זהוב ופריך של פירורי לחם. תתכוננו להתעלף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2יחידותחזה עוף
- 100גרםגבינת קומטה או גרוייר מגוררת
- 100גרםגבינת אמנטל מגוררת
- 100גרםחזה אווז מעושן וקצוץ
- ½בצל קצוץ ומטוגן
- 1כפיתחרדל דיז'ון
- 1כפיתחרדל גרגירים
- מעטמלח
- מעטפלפל שחור גרוס
- 1ביצה
- 2כוסותפירורי לחם
- שמן לטיגון
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז?
- 1בקערה מערבבים את הגבינות עם הבצל וחזה האווז.
- 2משטחים את חזות העוף בעזרת "פטיש שניצלים".
- 3מורחים על חזות העוף כמות נדיבה מתערובת הגבינות וחזה האווז על רוב השטח. יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ. מקפלים לשניים ומהדקים בקצוות.
- 4מערבבים את הביצה עם החרדל והתבלינים וטובלים את החזה כשהוא סגור ומהודק. מעבירים לפירורי לחם ומקפידים שחזות העוף יצופו היטב.
- 5מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים