מתכונים חמים

קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז

משועממים מהשניצל הרגיל? זה המתכון בשבילכם - חזה עוף ממולא חזה אווז מעושן וגבינות מטוגן בציפוי זהוב ופריך של פירורי לחם. תתכוננו להתעלף

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה! אוכל
  • 20 דקות עבודה

  • דרגת קושי בינונית

  • 2 סועדים

קורדון בלו

מחשבון המרות

מצרכים

    • 2 יחידותחזה עוף
    • 100 גרםגבינת קומטה או גרוייר מגוררת
    • 100 גרםגבינת אמנטל מגוררת
    • 100 גרםחזה אווז מעושן וקצוץ
    • ½ בצל קצוץ ומטוגן
    • 1 כפיתחרדל דיז'ון
    • 1 כפיתחרדל גרגירים
    • מעטמלח
    • מעטפלפל שחור גרוס
    • 1 ביצה
    • 2 כוסותפירורי לחם
    • שמן לטיגון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

איך מכינים קורדון בלו עם גבינות וחזה אווז?

  • 1בקערה מערבבים את הגבינות עם הבצל וחזה האווז.
  • 2משטחים את חזות העוף בעזרת "פטיש שניצלים".
  • 3מורחים על חזות העוף כמות נדיבה מתערובת הגבינות וחזה האווז על רוב השטח. יש להשאיר שוליים של 1 ס"מ. מקפלים לשניים ומהדקים בקצוות.
  • 4מערבבים את הביצה עם החרדל והתבלינים וטובלים את החזה כשהוא סגור ומהודק. מעבירים לפירורי לחם ומקפידים שחזות העוף יצופו היטב.
  • 5מחממים שמן במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully