מרינדה מקסיקנית

מתאים בעיקר לסטייק אנטרקוט, ולסינטה, אבל ישתלב יפה גם עם סטייק פרגית (ירך עוף ללא עצמות).

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps
סטייק. Artoday
סטייק

מצרכים

  • 1 בצל אדום בינוני,
  • בשר של 2 עגבניות (ללא הגרעינים והנוזלים) 3
  • 3 או יותר (בהתאם לחריפות האהובה עליכם) פלפל צ'פוטלה (נמכר בפחיות שימורים במעדניות ובחנויות המתמחות באוכל מקסיקני)
  • חופן עלי כוסברה
  • מיץ מ-2 תפוזים או אשכוליות
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את במעבד מזון את הבצל, עגבניות, פלפלים והכוסברה עד לקבלת מחית אחידה.
  • 2. מוסיפים תוך כדי הפעלת מעבד המזון את מיץ התפוזים או האשכוליות, שמן הזית והמלח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully