מרינדה מקסיקנית
מתאים בעיקר לסטייק אנטרקוט, ולסינטה, אבל ישתלב יפה גם עם סטייק פרגית (ירך עוף ללא עצמות).
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 בצל אדום בינוני,
- בשר של 2 עגבניות (ללא הגרעינים והנוזלים) 3
- 3 או יותר (בהתאם לחריפות האהובה עליכם) פלפל צ'פוטלה (נמכר בפחיות שימורים במעדניות ובחנויות המתמחות באוכל מקסיקני)
- חופן עלי כוסברה
- מיץ מ-2 תפוזים או אשכוליות
- 1/4 כוס שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. טוחנים את במעבד מזון את הבצל, עגבניות, פלפלים והכוסברה עד לקבלת מחית אחידה.
- 2. מוסיפים תוך כדי הפעלת מעבד המזון את מיץ התפוזים או האשכוליות, שמן הזית והמלח.