מרינדה ים תיכונית

מתאים במיוחד לסטייק פרגית. לסטייק אנטרקוט מומלץ להוציא את הסומאק. לכבדי עוף מומלץ להוסיף 2 כפות חרדל.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps
סטייק

מצרכים

  • כוס יין אדום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1 כף סומאק
  • 1 כף עלי טימין טריים
  • מלח
  • מעט פלפל לבן ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully