וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדים צרובים על סקורדליה יווני

סקורדליה, ממרח שום-שקדים שאף טברנה יוונית אמתית אינה שלמה בלעדיו, הפעם עם כבדים צרובים בטעמים ים תיכוניים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום ועריכה: בבושקה

מצרכים למתכון

  • עבור 2 סועדים
  • לסקורדליה:
  • 2 כוס (200 גרם) שקדים פרוסים
  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל בקליפתו וקלוף
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם לבן פשוט, ללא הקרום, מושרה במים
  • 7 כפות חומץ יין
  • 1 כף מלח
  • 400 מ"ל שמן זית
  • לכבדים:
  • 5 כפות שמן זית
  • 400 גרם כבדי עוף חצויים ונקיים
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 צ'ילי אדום פרוס לטבעות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • להגשה:
  • 5 עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה

  • עבור 2 סועדים
  • לסקורדליה:
  • 2 כוס (200 גרם) שקדים פרוסים
  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל בקליפתו וקלוף
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם לבן פשוט, ללא הקרום, מושרה במים
  • 7 כפות חומץ יין
  • 1 כף מלח
  • 400 מ"ל שמן זית
  • לכבדים:
  • 5 כפות שמן זית
  • 400 גרם כבדי עוף חצויים ונקיים
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 צ'ילי אדום פרוס לטבעות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • להגשה:
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • פסטת בשרים מנחמת

  • כבדי עוף על מצע חומוס

  • גאי יאנג - עוף במשרה תבלינים תאילנדי

  • כנפי עוף תאילנדיות

  • מרינדה שילדים אוהבים

  • מרינדה לימונית למנגל

  • עוף בתנור עם תפוחי אדמה

  • קונפי עוף מושחר בליווי צ'אטני

  • אצבעות עוף מטוגנות בבוטנים

  • ממרח כבד איטלקי

  • מרינדה איטלקית

  • מסיבת טאקו מקסיקנית

  • עגבניות ממולאות בורגול ועוף

  • קארי עוף, ברוקולי וכרובית

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully