כבדים צרובים על סקורדליה יווני

סקורדליה, ממרח שום-שקדים שאף טברנה יוונית אמתית אינה שלמה בלעדיו, הפעם עם כבדים צרובים בטעמים ים תיכוניים

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
(צילום: צילום ועריכה: בבושקה)

מצרכים

  • עבור 2 סועדים
  • לסקורדליה:
  • 2 כוס (200 גרם) שקדים פרוסים
  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל בקליפתו וקלוף
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם לבן פשוט, ללא הקרום, מושרה במים
  • 7 כפות חומץ יין
  • 1 כף מלח
  • 400 מ"ל שמן זית
  • לכבדים:
  • 5 כפות שמן זית
  • 400 גרם כבדי עוף חצויים ונקיים
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 צ'ילי אדום פרוס לטבעות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • להגשה:
  • 5 עגבניות שרי חצויות

אופן ההכנה

  • עבור 2 סועדים
  • לסקורדליה:
  • 2 כוס (200 גרם) שקדים פרוסים
  • 1 תפוח אדמה גדול, מבושל בקליפתו וקלוף
  • 4 שיני שום כתושות
  • 2 פרוסות לחם לבן פשוט, ללא הקרום, מושרה במים
  • 7 כפות חומץ יין
  • 1 כף מלח
  • 400 מ"ל שמן זית
  • לכבדים:
  • 5 כפות שמן זית
  • 400 גרם כבדי עוף חצויים ונקיים
  • קורט מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 צ'ילי אדום פרוס לטבעות
  • 1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה
  • להגשה:
  • 5 עגבניות שרי חצויות
  • פסטת בשרים מנחמת

  • כבדי עוף על מצע חומוס

  • מרינדה שילדים אוהבים

  • שיפודי עוף בצ'ילי מתוק

  • פרגיות בעלי חסה

  • מרינדה מקסיקנית

  • מרינדה ים תיכונית

  • מרינדה תאילנדית לסאטה עוף

  • מסיבת טאקו מקסיקנית

  • עוף בתנור עם תפוחי אדמה

  • כנפי עוף תאילנדיות

  • ממרח כבד איטלקי

  • גאי יאנג - עוף במשרה תבלינים תאילנדי

  • אצבעות עוף מטוגנות בבוטנים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully