וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף על מצע חומוס

כבדי עוף על מצע חומוס - מנה שהיא ארוחת ערב מהירה שאפשר להכין תוך רבע שעה

מתכון מאת: מערכת וואלה

חומוס עם כבדי עוף. אפיק גבאי
חומוס עם כבדי עוף

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 6-7 כפות גדושות חומוס
  • 2-3 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, פרוס דק
  • כפית חוויאג' למרק
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 300 גרם כבדי עוף, מנוקים ושומנים וגידים מיותרים
  • חופן קטן כוסברה קצוצה
  • להגשה
  • פיתות

אופן ההכנה

  • 1. שמים את רוב שמן הזית והבצל במחבת מעל להבה גבוהה. מטגנים תוך ערבוב 8 דקות, עד שהבצל התרכך ומתחיל להזהיב. מוסיפים את החוויאג' ומלח ופלפל, מטגנים דקה נוספת ומוציאים לצלחת.
  • 2. מחממים את שאר שמן הזית במחבת, וכשהיא לוהטת מוסיפים את הכבדים. צורבים אותם היטב משני הצדדים (2 דקות מכל צד) ואז מחזירים פנימה את הבצל.
  • 3. מקפיצים את הכבדים והבצל יחדיו כחצי דקה נוספת, עד שהכבדים ורדרדים מבפנים.
  • 4. מחלקים את החומוס או המסבחה בין צלחות הגשה, שמים במרכז הצלחת את הכבדים המוקפצים ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully