כנפי עוף תאילנדיות
התיבול המושלם למכורים לכנפיים ברוטב שהכי כיף לאכול עם הידיים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 סועדים
- 20 יחידות כנפי עוף
- 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף
- 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
- 1 כף שום כתוש
- 1 קופסת חלב קוקוס
- עלים קצוצים מ-5 גבעולי כוסברה
- עלים קצוצים מ-5 גבעולי בזיליקום
אופן ההכנה
- 1. שוטפים את הכנפיים תחת זרם מים, ומייבשים בעזרת נייר סופג.
- 2. בקערה מערבבים היטב את הרטבים, חלב הקוקוס, השום והג'ינג'ר.
- 3. טובלים את הכנפיים ברוטב ומניחים בתבנית לתנור המרופדת בנייר אפייה.
- 4. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 12 דקות.
- 5. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעלים קצוצים.