פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כנפי עוף תאילנדיות

      התיבול המושלם למכורים לכנפיים ברוטב שהכי כיף לאכול עם הידיים

      10 מדרגים / 3.31 כוכבים

      כנפי עוף תאילנדיות (אפיק גבאי)
      כנפי עוף תאילנדיות (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים
      • 20 יחידות כנפי עוף
      • 1/4 כוס רוטב צ'ילי מתוק
      • 2 כפות רוטב סויה
      • 1 כף רוטב צ'ילי חריף
      • 1 כף ג'ינג'ר קצוץ
      • 1 כף שום כתוש
      • 1 קופסת חלב קוקוס
      • עלים קצוצים מ-5 גבעולי כוסברה
      • עלים קצוצים מ-5 גבעולי בזיליקום

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים את הכנפיים תחת זרם מים, ומייבשים בעזרת נייר סופג.
      • 2. בקערה מערבבים היטב את הרטבים, חלב הקוקוס, השום והג'ינג'ר.
      • 3. טובלים את הכנפיים ברוטב ומניחים בתבנית לתנור המרופדת בנייר אפייה.
      • 4. מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות למשך 12 דקות.
      • 5. מוציאים מהתנור, מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בעלים קצוצים.

      עוד מתכוני עוף

      כנפי עוף תאילנדיות
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -