- 1. בסיר קטן מחממים את שמן השומשום, מוסיפים ג'ינג'ר, שום וצ'ילי אדום, ומטגנים כדקה. מוסיפים סויה בהירה, שזיפים, צ'ילי חריף, הוי סטיר, חומץ אורז ומיץ ליים, ומערבבים כדקה על אש בינונית. מוסיפים חמאת בוטנים ומים, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מבשלים עוד כ-10 דקות על אש קטנה תוך כדי ערבוב על מנת להימנע מהידבקות לדפנות ומשריפה. טועמים ומתקנים מלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 2. מניחים את נתחי העוף על תבנית מרופדת בנייר אפייה. יוצקים עליהם מרוטב הבוטנים, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים 10 דקות.
-
- 3. בעזרת מרית מעבירים את נתחי העוף לצלחות הגשה, ומקשטים בבוטנים קצוצים. מומלץ להגיש על אורז לבן.