וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פרגיות מזוגגות בקרמל חריף

פרגיות מזוגגות בקרמל חריף - השף אבי ביטון צולה על הפלנצ'ה עיקרית זריזה במינימום מאמץ, שתיתן נוקאאוט לאורחים. למתכון המלא בוואלה! אוכל, הכנסו עכשיו >>>

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה

צילום: בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • ל-4-6 מנות:
  • 600 גרם פרגיות טריות
  • 3 כפות סוכר חום
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 2 ענפי טימין
  • כף סילאן
  • כף שטוחה צ'ילי גרוס חריף
  • מלח
  • כף רוטב סויה
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • צ'ילי מתוק
  • להגשה
  • טימין
  • בצל ירוק
  • מלפפון
  • פלפל חריף

אופן ההכנה

  • 1. מחממים פלנצ'הלחום גבוה. מתבלים פרגיות במלח ופלפל.
  • 2. צורבים את הפרגיות בשמן קנולה, מוסיפים את התפוזים, הסויה ושאר המרכיבים.
  • 3. מזיזים את הפרגיות הצדה, מבשלים על אש בינונית כ-8 דקות נוספות.
  • 3. מגישים עם בצל ירוק קצוץ טרי.
  • פרגיות ממולאות בפירות יבשים

  • פרגיות בקרמל ותמרים

  • לחמג'ון טורקי אמיתי

  • עוף ממולא בשר

  • קציצות פרגית בסלרי

  • גולאש עם שוקי עוף

  • עוף צלוי עם כרוב ניצנים

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

  • בורקסים במילוי בשר

  • תבשיל מרוקאי של עוף ממולא, קציצות וטחולים

  • צלעות עגל עם ארטישוק ועגבניות

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • עוף בקארי של השף אבי ביטון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully