פרגיות מזוגגות בקרמל חריף
פרגיות מזוגגות בקרמל חריף - השף אבי ביטון צולה על הפלנצ'ה עיקרית זריזה במינימום מאמץ, שתיתן נוקאאוט לאורחים. למתכון המלא בוואלה! אוכל, הכנסו עכשיו >>>
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4-6 מנות:
- 600 גרם פרגיות טריות
- 3 כפות סוכר חום
- 1/2 כוס מיץ תפוזים
- 4 שיני שום פרוסות
- 2 ענפי טימין
- כף סילאן
- כף שטוחה צ'ילי גרוס חריף
- מלח
- כף רוטב סויה
- 1/4 כוס שמן קנולה
- צ'ילי מתוק
- להגשה
- טימין
- בצל ירוק
- מלפפון
- פלפל חריף
אופן ההכנה
- 1. מחממים פלנצ'הלחום גבוה. מתבלים פרגיות במלח ופלפל.
- 2. צורבים את הפרגיות בשמן קנולה, מוסיפים את התפוזים, הסויה ושאר המרכיבים.
- 3. מזיזים את הפרגיות הצדה, מבשלים על אש בינונית כ-8 דקות נוספות.
- 3. מגישים עם בצל ירוק קצוץ טרי.