- 1.מכינים את המילוי: קוצצים את הבצל, המשמשים, השזיפים התאנים ואגוזי המלך.
-
- 2.מטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את הצימוקים ואת שאר חומרי המילוי, למעט הסילאן, וממשיכים לטגן עד השחמה. מצננים.
-
- 3.לאחר שהתערובת התקררה, מוסיפים את הבשר הטחון ואבקת השקדים. מערבבים היטב.
-
- 4.ממלאים את הפרגיות בתערובת, מגלגלים ועוטפים כל פרגית בנפרד בניילון נצמד.
-
- 5.מניחים את הפרגיות במקרר למשך לילה שלם.
-
- 6.לאחר לילה מסירים את הניילון ומעבירים את הפרגיות לתבנית.
-
- 7.מערבבים בצנצנת את כל חומרי הרוטב, ויוצקים מעל הפרגיות.
-
- 8.מכסים את התבנית בנייר כסף. אופים שעה וחצי בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.