פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      קרעפלך במילוי פרגית

      קרעפלך במילוי פרגית, מתכון באדיבות מסעדת 'סנדר'

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קרפעלך של מסעדת סנדר (יח
      קרפעלך של מסעדת סנדר (יח"צ)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • לבצק:
      • קילו קמח
      • 2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
      • 4 ביצים
      • מלח על פי הטעם
      • חצי כוס שמן
      • מילוי:
      • חצי קילו פרגיות עוף (עם שומן אך ללא עור
      • 100 גרם כבד עוף
      • 5 גבעולי בצל ירוק
      • רבע כפית פלפל שחור
      • חצי כפית מלח
      • רבע כפית פפריקה אדומה מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים יחד ולשים עד שנוצרת עיסה אחידה. מעבירים לקערה. מכסים במגבת ומניחים במקרר לנוח למשך שעתיים.
      • 2. מכינים את המילוי: ממיסים את שומן הפרגית על מחבת. מוסיפים את הפרגיות הכבד והבצל הירוק הקצוץ ומטגנים על אש נמוכה עד לדרגת מדיום וול. מקררים למשך שעה וקוצצים גס בעזרת סכין קצבים.
      • 3. מרדדים את הבצק על משטח מקומח ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. את העיגולים ממלאים במילוי שהכנו וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק. לאחר מכן מבשלים כ – 15 ד' במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן.
      • 4. הגשה: מוסיפים את הקרעפלך המוכנים למרק עוף חם עם לוקשן (אטריות ביצים) מבושל ומבשלים לעוד מספר דקות.
      • 5. יוצקים לקערת מרק מעט מהמרק הצח, מעט אטריות ומעט קרעפלך.

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -