פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה

      פרגיות של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה (אולפני הרצליה , ivp- בית הפקה מקוון)
      פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה (אולפני הרצליה , ivp- בית הפקה מקוון)

      מצרכים

      • 500 גרם פרגיות טריות ונקיות מגידים
      • 3 ענפי טימין קצוץ
      • 1 כף פפריקה מתוקה
      • 4 כפות שמן זית
      • חצי כוס סילאן
      • כפית חרדל
      • 3 שיני שום כתושות
      • 1 שקית בורגול וקינואה - 10 דקות
      • צרור נענע קצוצה
      • צרור פטרוזיליה קצוצה
      • 3 בצל ירוק קצוץ
      • 2 עגבנית קצוצות דק
      • מיץ מלימון אחד
      • מלח פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. שמים בקערה את הפרגיות, הטימין, הפפריקה, מחצית משמן הזית, הסילאן, החרדל ושיני השום. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד.
      • 2. מבשלים את הבורגול והקינואה לפי הוראות יצרן ומערבבים לאחר הבישול עם עשבי התיבול, העגבניות, שמן הזית והלימון. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
      • 3. צולים את הפרגיות על מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד. מניחים מעל הסלט ומגישים.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -