פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה

פרגיות של אבי ביטון, שף מסעדת "אדורה"

מתכון מאת: אבי ביטון, מערכת וואלה!
פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה. ivp- בית הפקה מקוון, אולפני הרצליה
פרגיות בדבש תמרים על סלט בורגול וקינואה(צילום: ivp- בית הפקה מקוון)

מצרכים

  • 500 גרם פרגיות טריות ונקיות מגידים
  • 3 ענפי טימין קצוץ
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כוס סילאן
  • כפית חרדל
  • 3 שיני שום כתושות
  • 1 שקית בורגול וקינואה - 10 דקות
  • צרור נענע קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 3 בצל ירוק קצוץ
  • 2 עגבנית קצוצות דק
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח פלפל

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את הפרגיות, הטימין, הפפריקה, מחצית משמן הזית, הסילאן, החרדל ושיני השום. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים ומניחים בצד.
  • 2. מבשלים את הבורגול והקינואה לפי הוראות יצרן ומערבבים לאחר הבישול עם עשבי התיבול, העגבניות, שמן הזית והלימון. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
  • 3. צולים את הפרגיות על מחבת פסים כ-5 דקות מכל צד. מניחים מעל הסלט ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully