מרינדה איטלקית

מתאים לחלקי עוף שלמים.

מתכון מאת: ערן ירוחם, foodsteps
עוף שלם. Artoday
עוף שלם

מצרכים

  • חופן עלי בזיליקום
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן עלי נענע
  • 8 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • פלפל לבן ומלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים במעבד מזון את כל החומרים עד לקבלת מחית אחידה.
  • *טיפ: כדי להפןך את המרינדה ליותר ישראלית אפשר להחליף את העלים הנ"ל בעלי זעתר מיובשים, ולהוסיף יותר שמן זית.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully