ממרח כבד איטלקי

מתכון של עפרית חצקלביץ' לממרח כבד איטלקי

מתכון מאת: עפרית חצקלביץ', מערכת וואלה!
פאטה כבד

מצרכים

  • ½ ק"ג כבדי עוף טריים מאוד
  • בצל קטן קצוץ דק
  • 2 מקלות סלרי קצוצים דק
  • 1 גזר קצוץ דק
  • 2 פילטים של אנשובי שטופים (מעניקים מליחות, טעמו של האנשובי אינו מורגש)
  • כפית צלפים שטופים
  • 3-4 עלי מרווה
  • 3-4 גרגרי ערער
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. מאדים בשמן זית את הבצל, הגזר והסלרי עד לשקיפות.
  • 2. מוסיפים בהדרגה (על מנת לא להוריד את טמפרטורת המחבת) את הכבדים, המרווה, גרגרי הערער עד להשחמת הכבדים.
  • 3. שמים במעבד מזון את הכבדים, האנשובי והצלפים, ומעבדים לממרח חלק.
  • 4. מגישים חם עם פוקצ'ה או טוסטים בצד

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully