פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ממרח כבד איטלקי

      מתכון של עפרית חצקלביץ' לממרח כבד איטלקי

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מדור אירוח (מערכת וואלה! NEWS)
      מדור אירוח (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • ½ ק"ג כבדי עוף טריים מאוד
      • בצל קטן קצוץ דק
      • 2 מקלות סלרי קצוצים דק
      • 1 גזר קצוץ דק
      • 2 פילטים של אנשובי שטופים (מעניקים מליחות, טעמו של האנשובי אינו מורגש)
      • כפית צלפים שטופים
      • 3-4 עלי מרווה
      • 3-4 גרגרי ערער
      • שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. מאדים בשמן זית את הבצל, הגזר והסלרי עד לשקיפות.
      • 2. מוסיפים בהדרגה (על מנת לא להוריד את טמפרטורת המחבת) את הכבדים, המרווה, גרגרי הערער עד להשחמת הכבדים.
      • 3. שמים במעבד מזון את הכבדים, האנשובי והצלפים, ומעבדים לממרח חלק.
      • 4. מגישים חם עם פוקצ'ה או טוסטים בצד

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -