וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קארי עוף, ברוקולי וכרובית

השילוב של חלב קוקוס עם מחית קארי שיש בה טעם חמוץ-חריף עובד נהדר

מתכון מאת: רות אוליבר, מערכת וואלה

עוף וכרובית. נמרוד סונדרס
עוף וכרובית

מצרכים למתכון

  • ל-6 מנות
  • 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
  • 3 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף שמן בוטנים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר טרי
  • 1 כף ממרח קארי
  • 1 כף אבקת קארי
  • 1 פחית חלב קוקוס
  • 2 ראשי ברוקולי מחולקים לפרחים
  • 1 כרובית מחולקת לפרחים
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1 כף דבש (אופציונלי)
  • מלח
  • פלפל
  • להגשה
  • שקדים קלויים/קשיו
  • כוסברה טריה קצוצה
  • אורז לבן

אופן ההכנה

  • 1. שמים בשקית ניילון גדולה את הקמח והקורנפלור.
  • 2. מכניסים פנימה את רצועות העוף, מנערים היטב לציפוי העוף. מוציאים החוצה את הרצועות כשהן עטופות בקמח.
  • 3. מחממים בסיר שמן זית ושמן בוטנים. מטגנים את רצועות העוף עד שהן מזהיבות מעט.
  • 4. מוסיפים שום, ג'ינג'ר, שני סוגי הקארי וחלב קוקוס מביאים לרתיחה.
  • 5. מוסיפים את פרחי הברוקולי והכרובית. מתבלים במלח, פלפל, לימון (ודבש אם רוצים), מערבבים ומבשלים כ-5 דקות.
  • 6. מכבים את האש, מניחים למנה לנוח עוד 5 דקות, מפזרים שקדים /קשיו כוסברה ומגישים עם אורז.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully