סלט כרובית בטחינה שקשה להפסיק לאכול

אמנם סלט קטן וצנוע, אך כשאוכלים ממנו – אי אפשר להפסיק, וגם קשה לשכוח את הטעם המופלא

מתכון מאת: דוחול ספאדי, מערכת וואלה!
סלט כרובית בטחינה.
סלט כרובית בטחינה

מצרכים

  • 1 ראש כרובית
  • כף חומץ רגיל
  • שמן זית לטיגון
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מפרקים את הכרובית לפרחים קטנים. משרים בקערת מים עם מעט חומץ, לסילוק המזיקים. שוטפים ומסננים. מייבשים.
  • 2. מחממים במחבת שמן זית בעומק 3 ס"מ בערך. כשהשמן חם, מטגנים בו את פרחי הכרובית עד שהם רכים ושחומים. מעבירים לנייר סופג לסילוק עודפי השמן.
  • 3. מכינים טחינה מהטחינה הגולמית, הלימון והמלח. מוסיפים ¾ כוס מים פושרים, כדי לדלל אותה.
  • 4. מעבירים את פרחי הכרובית המטוגנים לקערה, יוצקים עליהם את הטחינה, ומערבבים היטב. מסדרים בצלחת הגשה ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully