- 1. הכנת רוטב הכנפיים: מחממים את הטבסקו במיקרו ונזהרים לא לשרוף אותו.
-
- 2. מוסיפים את הסוכר, המלח ואת קוביות החמאה אחת אחת תוך כדי ערבוב במטרפה. בכל פעם שקובייה נטמעת ברוטב מוסיפים עוד אחת. שומרים במקום חמים, לא במקרר.
-
- 3. הכנת רוטב הגבינה הכחולה: טוחנים בבלנדר את הגבינה הכחולה עם החלב. כאשר התערובת חלקה מוסיפים את השמנת המתוקה. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. מצננים את הרוטב לפני ההגשה.
-
- 4 הכנת הכנפיים: חולטים את הכנפיים במים רותחים חליטה קצרה, מוציאים מקררים ומייבשים. שלב זה חשוב, מסביר שליט, מאחר והדבר יוציא שומן מיותר ויגרום לכנפיים להיות יותר קריספיות.
-
- 5. מחממים שמן בסיר לטיעון עמוק. בינתיים מצפים את הכנפיים בקורנפלור. ציפוי זה גם הוא אחד האחראים לפריכות יוצאת הדופן של מנת כנפיים זו. יתרון נוסף לשלב זה הוא שכך הרוטב יעטוף את הכנפיים ביתר קלות.
-
- 6.כשהשמן רותח מטגנים את הכנפיים בטיגון עמוק עד שאלה מזהיבות מעט.
-
- 7. מוציאים ומייבשים את עודפי השמן על מגבת נייר, "מקפיצים" את הכנפיים המוכנות בקערה עם הרוטב החריף, מגישים עם רוטב הגבינה הכחולה בצד ומקלות סלרי פריכים.