וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפי עוף ברוטב מולה

המתכון באדיבות מסעדת "סנטה פה" באילת, שף רונן מור.

מתכון מאת: מערכת וואלה

כנפיים מצופות. ShutterStock
כנפיים מצופות

מצרכים למתכון

  • מתכון ל - 4 מנות:
  • 20 כנפי עוף נקיות וחצויות
  • לרוטב מולה:
  • 1 בצל בינוני, פרוס דק
  • שמן זית, לטיגון
  • 50 גרם שוקולד מריר
  • 1 כפית סוכר דקלים או סוכר חום
  • 4 כפות תרכיז רוטב מולה אדום של "לה קוסטניה" (להשיג ב"טרז פזוס")
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים שוקולד, סוכר, מלח ו-2 כפות תרכיז מולה ומבשלים על אש קטנה כ-8 דקות, עד שהשוקולד נמס והרוטב מצטמצם מעט.
  • 2. במידת הצורך מדללים במעט מים. משרים את כנפי העוף ברוטב כ-30 דקות.
  • 3. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את הכנפיים כ-30 דקות, מוציאים את התבנית מהתנור ואוספים את הנוזלים שהצטברו בה. מוסיפים לנוזלים 2 כפות תרכיז מולה ויוצקים על הכנפיים.
  • 3. מחזירים לתנור ואופים כ-15 דקות או עד שהכנפיים עשויות ומושחמות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully