וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף שלם בבירה וירקות שורש

מתכון מאת: אוראל קמחי, מערכת וואלה

מבשלים עם בירה. נמרוד סונדרס
מבשלים עם בירה

מצרכים למתכון

  • ל6-4 מנות:
  • 1 עוף שלם
  • 1 בצל קלוף וחתוך ל6
  • 2 תפוחי אדמה קלופים חתוך לקוביות
  • 1 גזר קלוף וחתוך
  • 1 סלק קלוף וחתוך
  • 1 פחית בירה
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1.מחממים מראש תנור ל180 מעלות.
  • 2.מניחים את כל הירקות בתחתית מגש אפייה.
  • 3.פותחים את הפחית ומלבישים את העוף מחלקו התחתון על גבי הפחית הפתוחה.
  • 4.משמנים את העוף, ממליחים ומפלפלים ומערבבים את הירקות שבתחתית התבנית עם שאריות תערובת השימון.
  • 5.מכניסים את העוף במצב שהוא עומד לתנור שחומם מראש כשעה ורבע או עד שהעוף שחום ומוכן .
  • *פחית הבירה מתבלת את העוף מחלקו הפנימי ולכן יש להשתמש בפחית ולא בבקבוק.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully