וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף בבצק בירה

ציפוי בצק הבירה הפריך בצירוף הנימוחות הטעימה כל כך של כבדי העוף, יוצרים חטיף ממכר. מומלץ לחלק את הכבדים לחצאים – וכך יש כמות גדולה יותר של הבצק הטעים ביחס לבשר הכבד. מתכון מתוך הספר "עולם הבירה" מאת שלמה פפירבלט.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בירה. Artoday
בירה

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 8 כבדי עוף טריים ומנוקים (ויבשים)
  • 500 גר' קמח
  • ½ כפית מלח
  • 100 מ"ל שמן חמניות
  • 4 ביצים
  • 300 מ"ל בירה כהה וחזקה
  • 600 מ"ל מים (בערך)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הקמח עם המלח, מוסיפים את הביצים, את הבירה, את השמן, ומים בהתאם לצורך, על מנת לקבל תערובת בדלילות מתאימה לטבילה ולציפוי.
  • 2. טובלים את כבדי העוף, מצפים יפה בבלילה ומכניסים לשמן עמוק וחם מאוד למשך כ-10 דקות או עד שהבלילה שחומה באופן נאה.
  • מומלץ: להגיש על סלט ירוק ברוטב וינגרט

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully