וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף ותמרים חרוכים

מתכון מאת: מערכת וואלה

תמרים. Artoday
תמרים

מצרכים למתכון

  • 500 ג"ר כבדי עוף
  • 6 בצלי שאלוט
  • 250 ג"ר תמר ירדן מגולען
  • 100 מ"ל יין מרסלה
  • שמן טיגון
  • כף סוכר חום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 100 מ"ל יין אדום

אופן ההכנה

  • 1. מנקים את הכבדים.
  • 2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
  • 3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את הכבדים
  • 4. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, סוכר חום, מרסלה ויין אדום.
  • 5. מוסיפים מלח ופלפל.
  • 6. משאירים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully