כבדי עוף ותמרים חרוכים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 ג"ר כבדי עוף
- 6 בצלי שאלוט
- 250 ג"ר תמר ירדן מגולען
- 100 מ"ל יין מרסלה
- שמן טיגון
- כף סוכר חום
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 100 מ"ל יין אדום
אופן ההכנה
- 1. מנקים את הכבדים.
- 2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות.
- 3. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה, ומוסיפים את הכבדים
- 4. כשהכבדים כמעט מוכנים מוסיפים את התמרים, סוכר חום, מרסלה ויין אדום.
- 5. מוסיפים מלח ופלפל.
- 6. משאירים על אש נמוכה עד שהנוזלים מצטמצמים מעט.