- 1. מחממים את השמן בסיר שטוח ורחב רצוי מטפלון.
-
- 2. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בצורה סיבובית יפה ומטגנים עד שהם משחימים בצידם התחתון.
-
- 3. מפזרים חצי מכמות האורז על תפוחי האדמה ומהדקים בעדינות עם כף.
-
- 4. מפזרים את הפירות היבשים, הבצל המטוגן והצנוברים.
-
- 5. מערבבים במים הרותחים את כל התבלינים, המלח ואבקת המרק.
-
- 6. שמים על הפירות את מחצית האורז שנותרה ועליה שופכים את המים והתבלינים.
-
- 7. מכסים במגבת ומכסה ומבשלים על האש הכי קטנה כ- 40 דקות. מניחים להתקרר כ-10 דקות. מפרידים משולי הסיר בעזרת סכין והופכים על צלחת הגשה כשתפוחי האדמה למעלה.