וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חזה עוף בבירת דבש

המתכון הבא מציע גוון וטעמי שונים לחלוטין לחזה העוף והופך אותו גורמה באמצעים פשוטים להפליא. מתוך הספר "עולם הבירה" מאת שלמה פפירבלט.

מתכון מאת: מערכת וואלה

כריכת הספר עולם הבירה מאת שלמה פפירבלט. מערכת וואלה
כריכת הספר עולם הבירה מאת שלמה פפירבלט

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 4 נתחי חזה עוף "שניצלים" בעובי חצי ס"מ
  • 1 בקבוק בירה מתובלת בדבש (כמו ה"ברבר" הבלגית)
  • מעט חמאה
  • 1 כף חרדל
  • 2 כפות דבש נוזלי
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. בכלי שטוח, פורסים את נתחי העוף, מוזגים עליהם 2/3 מן הבירה, מכסים בניילון נצמד, מניחים למשך כ-3 שעות במקרר.
  • 2. מחממים את החמאה במחבת, מוציאים את השניצלים מהבירה ומטגנים כחמש דקות מכל צד, עש הזהבה קלה.
  • 3. בינתיים, מערבבים היטב את שליש בקבוק הבירה הנותר עם החרדל והדבש, מוזגים על השניצלים במחבת כשהם מוכנים ומניחים להתבשל 2-3 דקות, תוך הפיכתם מצד לצד. מתבלים קלות במלח ופלפל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully