וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שיפודי חזה עוף בדבש ובחרדל

אפשר לטגן במחבת ואפשר גם להכין על האש

מתכון מאת: מערכת וואלה

שיפודי חזה עוף בחרדל ודבש.
שיפודי חזה עוף בחרדל ודבש

מצרכים למתכון

  • 2 חזה עוף (לבקש מהקצב לפתוח לשניצל בלי לדפוק את השניצלים)
  • 4 שיפודי עץ
  • לתיבול:
  • חצי כוס יין לבן
  • 4 כפות דבש
  • 3 כפות חרדל
  • כף סויה
  • טימין קצוץ

אופן ההכנה

  • 1. נועצים שיפוד בכל חתיכת חזה, לאורכו. השיפוד ינעץ מספר פעמים, כמו תפירה.
  • 2. מערבבים את כל חומרי התיבול ומתבלים את העוף (שומרים בצד את התיבול שנשאר לאחר המריחה).
  • 3. מחממים במחבת מעט שמן לחום גבוה מאוד.
  • 4. מטגנים את העופות במחבת משני הצדדים עד שהחזה מוכן.
  • 5. יוצקים את תערובת התיבול שנשארה ומרתיחים. מסובבים בה את השיפודים המוכנים.
  • 6. מגישים עם שארית התיבול מהמחבת, על השיפודים.
  • ניתן להכין גם במנגל (אז כמובן לא ניתן לשפוך את שאריות התיבול לאש).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully