גלילת סינטה עם דואט ירקות
מסעדת הדגים "שער 1" בבית מרכזים שבתל אביב אמנם מתמחה בעיקר במאכלים מהים, אבל כשהם מניחים את ידיהם על נתח טוב של סינטה, הם יודעים בדיוק מה לעשות איתו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 400 גר' בשר סינטה פרוס לפרוסות דקות (לאחר שהושרו במרינדת יין, סויה, שמן זית ותבלינים) .
- 3 פלפלים בשלושה צבעים (אדום, ירוק בהיר, צהוב
- ממרח פסטו
אופן ההכנה
- 1. משטחים את הסינטה עד כמה שניתן. מורחים את הפרוסות בפסטו.
- 2. מניחים על הפרוסות את הפלפלים הקלויים, מגלגלים ומהדקים יחד בעזרת בקיסם.
- 3. מניחים בתבנית, ומכניסים לתנור חם (180 מעלות) למשך 5 דקות.
- 4. מגישים חם. ניתן להוסיף רוטב פטריות מעל: מטגנים על אש קטנה בצל עם מעט שום, מעט רסק עגניות, יין לבן, כף מרק עוף, פטריות חתוכות גס, ומערבבים עד שמתקבלת תערובת סמיכה.