- 1. מגרדים את הטופו לתוך קערה גדולה, ומוסיפים את כל שאר החומרים. לשים בידיים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
-
- 2. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך שעה, לספיגת טעמים.
-
- 3. מוציאים מהמקרר ויוצרים כדורים בגודל של אגוזי מלך.
-
- 4. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר או בווק. חשוב לא לחמם את השמן יתר על המידה, ולשמור עליו בטמפרטורה בינונית, כי בתערובת יש סוכרים, שעלולים להשחים את הכדורים במהירות רבה ולהישרף. מומלץ לטגן 5 כדורים בכל פעם, עד שהם משחימים ממש כמו פלאפל.
-
- 5. להגשה: ניתן לשפד על שיפודי במבוק, ולהניח על רוטב בוטנים.