- 1. מחממים מחבת כבדה עם מעט מאד שמן עד שהשמן מעשן. ממליחים ומפלפלים את נתח הבשר וצולים למידה הרצויה, עדיף מדיום. באותה מחבת ובמקביל, צולים את פרוסות חזה האווז המעושנות. מעבירים את הבשר לקרש חיתוך וממתינים כמה דקות.
-
- 2. במקביל להמתנה, מוציאים את תוכן חצי הלחם, ומורחים מיונז וחרדל על כל החלל הפנימי.
-
- 3. חותכים את הבשר לרצועות עבות וסוחטים מעל חצי לימון. מערבבים עם מיץ הלימון על הקרש ומניחים בתוך חצי הלחם עם חזה האווז המעושן.
-
- 4. בשלב הזה, המושחתים יכולים להוסיף גם ביצת עין.
-
- 5. מוסיפים מעל את הפלפל החריף ועגבניות השרי ודוחסים את העלים הירוקים.
-
- 6. מועכים מעט את הלחם והיידה, לעבודה (לא לשכוח את הבירה).