פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סנדביץ' אנטרקוט

      נועם דקרס מנפץ את המיתוס שבשר כשר הוא פחות טעים ומכין סנדביץ' אנטרקוט לרעבים שרוצים ארוחה מהירה ועסיסית

      3 מדרגים / 3 כוכבים

      חצי לחם עם אנטריקוט (דנה מאירזון)
      חצי לחם עם אנטריקוט (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • פרוסת אנטרקוט יפה ומשויישת במשקל 200 גרם (או 300 למי שרעב מאד)
      • חצי לחם דגנים או קמח מלא
      • חופן גדול של ארוגולה או רשאד או שניהם
      • חרדל דיז'ון חלק (בלי גרגרים)
      • 5-6 עגבניות שרי
      • 5-6 פרוסות חזה אווז מעושן
      • מיונז או איולי ביתי
      • פלפל חריף טרי חתוך לטבעות
      • חצי לימון
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת כבדה עם מעט מאד שמן עד שהשמן מעשן. ממליחים ומפלפלים את נתח הבשר וצולים למידה הרצויה, עדיף מדיום. באותה מחבת ובמקביל, צולים את פרוסות חזה האווז המעושנות. מעבירים את הבשר לקרש חיתוך וממתינים כמה דקות.
      • 2. במקביל להמתנה, מוציאים את תוכן חצי הלחם, ומורחים מיונז וחרדל על כל החלל הפנימי.
      • 3. חותכים את הבשר לרצועות עבות וסוחטים מעל חצי לימון. מערבבים עם מיץ הלימון על הקרש ומניחים בתוך חצי הלחם עם חזה האווז המעושן.
      • 4. בשלב הזה, המושחתים יכולים להוסיף גם ביצת עין.
      • 5. מוסיפים מעל את הפלפל החריף ועגבניות השרי ודוחסים את העלים הירוקים.
      • 6. מועכים מעט את הלחם והיידה, לעבודה (לא לשכוח את הבירה).

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -