וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחמג'ון מטורטיה של אביב משה

כדי שלא תעבדו קשה ויהיה לכם טעים, מתכון קליל ללחמג'ון שמגלגלים ברגע בתוך טורטיות ומכניסים לתנור או לטוסטר

מתכון מאת: מערכת וואלה

רול לחמג'ון מטורטיה של אביב משה. דרור ביהם,
רול לחמג'ון מטורטיה של אביב משה/דרור ביהם

מצרכים למתכון

  • 4 טורטיות
  • 250 גרם בשר טחון (מומלץ לשלב עגל וטלה)
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כפית בהרט
  • לסלט טורקי:
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס בצל לבן קצוץ
  • 550 גרם רסק עגבניות
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס מים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף שמן סויה
  • להגשה:
  • ירקות טריים חתוכים
  • טחינה
  • אריסה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-250 מעלות.
  • 2. לסלט הטורקי: 'פותחים' את רסק העגבניות עם המים, מוסיפים את השמן, הבצל, הפטרוזיליה והתבלינים ומערבבים יחד.
  • 3. הבשר: מערבבים את הבשר הטחון עם התבלינים והפטרוזיליה ומוסיפים חלק מהסלט הטורקי שהכנו רק עד לקבלת תערובת אדומה ומתובלת. מוסיפים עוד אם רוצים לפי הטעם.
  • 4. משטחים את תערובת הבשר עם הסלט הטורקי על הטורטיות ומגלגלים.
  • 5. אופים את הטורטיות בתנור כ- 5-7 דקות. מגישים יחד עם ירקות חתוכים גס וטחינה מעורבבת עם אריסה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully