ברוסקטה קרפצ'יו

מתכון מאת: יענקל'ה שיין, מערכת וואלה!
ברוסקטה קרפצ'יו בשיין אנד שארפ. נמרוד סונדרס
ברוסקטה קרפצ'יו בשיין אנד שארפ

מצרכים

  • ל-12 ברוסקטות:
  • לברוסקטה:
  • בגט שאור פרוס לאלכסון בעובי של 1 ס"מ
  • שמן זית
  • להכנת הקרפצ'יו:
  • 250 גרם של פילה בקר
  • לחמאת פסטו:
  • כף פסטו
  • 3 כפות חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • לתיבול:
  • כמה טיפות חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • 2 טיפות מיץ לימון
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • פרמזן
  • נבטי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את הברוסקטה במעט שמן זית ומניחים על הגריל משני הצדדים.
  • 2. מכינים חמאת פסטו: מערבבים את הפסטו והחמאה. מוסיפים מלח ופלפל ומורחים על כל ברוסקטה.
  • 3. פורסים את הפילה ומשטחים בעזרת פטיש, מניחים על הברוסקטה ומטפטפים מעל כמה טיפות של חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, פרמזן ונבטי בזיליקום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully