מתכונים חמים

ברוסקטה קרפצ'יו

מתכון מאת: יענקל'ה שיין ,מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

ברוסקטה קרפצ'יו בשיין אנד שארפ

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-12 ברוסקטות:
  • לברוסקטה:
  • בגט שאור פרוס לאלכסון בעובי של 1 ס"מ
  • שמן זית
  • להכנת הקרפצ'יו:
  • 250 גרם של פילה בקר
  • לחמאת פסטו:
  • כף פסטו
  • 3 כפות חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • לתיבול:
  • כמה טיפות חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • 2 טיפות מיץ לימון
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • פרמזן
  • נבטי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את הברוסקטה במעט שמן זית ומניחים על הגריל משני הצדדים.
  • 2. מכינים חמאת פסטו: מערבבים את הפסטו והחמאה. מוסיפים מלח ופלפל ומורחים על כל ברוסקטה.
  • 3. פורסים את הפילה ומשטחים בעזרת פטיש, מניחים על הברוסקטה ומטפטפים מעל כמה טיפות של חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, פרמזן ונבטי בזיליקום.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully