ברוסקטה קרפצ'יו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-12 ברוסקטות:
- לברוסקטה:
- בגט שאור פרוס לאלכסון בעובי של 1 ס"מ
- שמן זית
- להכנת הקרפצ'יו:
- 250 גרם של פילה בקר
- לחמאת פסטו:
- כף פסטו
- 3 כפות חמאה
- מלח
- פלפל
- לתיבול:
- כמה טיפות חומץ בלסמי
- שמן זית
- 2 טיפות מיץ לימון
- מלח ים
- פלפל גרוס
- פרמזן
- נבטי בזיליקום
אופן ההכנה
- 1. מורחים את הברוסקטה במעט שמן זית ומניחים על הגריל משני הצדדים.
- 2. מכינים חמאת פסטו: מערבבים את הפסטו והחמאה. מוסיפים מלח ופלפל ומורחים על כל ברוסקטה.
- 3. פורסים את הפילה ומשטחים בעזרת פטיש, מניחים על הברוסקטה ומטפטפים מעל כמה טיפות של חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, פרמזן ונבטי בזיליקום.