וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברוסקטה קרפצ'יו

מתכון מאת: יענקל'ה שיין, מערכת וואלה

ברוסקטה קרפצ'יו בשיין אנד שארפ. נמרוד סונדרס
ברוסקטה קרפצ'יו בשיין אנד שארפ

מצרכים למתכון

  • ל-12 ברוסקטות:
  • לברוסקטה:
  • בגט שאור פרוס לאלכסון בעובי של 1 ס"מ
  • שמן זית
  • להכנת הקרפצ'יו:
  • 250 גרם של פילה בקר
  • לחמאת פסטו:
  • כף פסטו
  • 3 כפות חמאה
  • מלח
  • פלפל
  • לתיבול:
  • כמה טיפות חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • 2 טיפות מיץ לימון
  • מלח ים
  • פלפל גרוס
  • פרמזן
  • נבטי בזיליקום

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את הברוסקטה במעט שמן זית ומניחים על הגריל משני הצדדים.
  • 2. מכינים חמאת פסטו: מערבבים את הפסטו והחמאה. מוסיפים מלח ופלפל ומורחים על כל ברוסקטה.
  • 3. פורסים את הפילה ומשטחים בעזרת פטיש, מניחים על הברוסקטה ומטפטפים מעל כמה טיפות של חומץ בלסמי, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל, פרמזן ונבטי בזיליקום.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully