לחמניות בשר מפתיעות

ארז קומרובסקי מלמד איך לאפות לחמניות זהובות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה!
(צילום: צילום, הפקה ובימוי prima films)

מצרכים

  • 1/2 ק"ג קמח תופח
  • 1/2 ק"ג בשר טלה טחון גס (ולא כבש!!!)
  • 3/4 כף פלפל שחור כתוש במכתש ועלי
  • 5 תרמילי הל קלופים כתושים במכתש ועלי
  • קורט קינמון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2-3/4 כוס מים קרים
  • 3/4-1 כף מלח ים גס

אופן ההכנה

  • 1. מנפים את הקמח ומערבבים עם התבלינים הכתושים והמלח.
  • 2. מוסיפים את הטלה הטחון גס, מים ושמן הזית ומערבבים מעט רק עד לקבלת בצק אחיד. היזהרו לא ללוש יתר על המידה.
  • 3. מקמחים, מרדדים לבצק מלבני בגודל 20X30 וקורצים בעזרת רינג או כוס תה קטנטנה עיגולים.
  • 4. מניחים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-15-12 דקות. מוציאים. מגישים מיד עם טחינה ואוכלים בתאווה גדולה!
  • מתכון ללחמניות בשר של ארז קומרובסקי

  • חלה

  • לחם בירה

  • ערוסה

  • לחמעג'ון ישראלי

  • לחמניות בשר מרוקאיות

  • סנדביץ' קרואסון עם בשר

  • לחם מדופדף ממולא בשר וטחינה

  • לחמניות ממולאות

  • קבב חלבי

  • מאפי לחמעג'ון

  • לחמג'ון מטורטיה של אביב משה

  • פירושקי עם בשר

  • לחמניות במילוי קבנוס

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully