מתכונים חמים

לחמניות בשר מפתיעות

ארז קומרובסקי מלמד איך לאפות לחמניות זהובות וטעימות שאי אפשר להפסיק לנשנש

מתכון מאת: ארז קומרובסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • 30 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

(צילום, הפקה ובימוי prima films)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 1/2 ק"ג קמח תופח
  • 1/2 ק"ג בשר טלה טחון גס (ולא כבש!!!)
  • 3/4 כף פלפל שחור כתוש במכתש ועלי
  • 5 תרמילי הל קלופים כתושים במכתש ועלי
  • קורט קינמון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/2-3/4 כוס מים קרים
  • 3/4-1 כף מלח ים גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מנפים את הקמח ומערבבים עם התבלינים הכתושים והמלח.
  • 2. מוסיפים את הטלה הטחון גס, מים ושמן הזית ומערבבים מעט רק עד לקבלת בצק אחיד. היזהרו לא ללוש יתר על המידה.
  • 3. מקמחים, מרדדים לבצק מלבני בגודל 20X30 וקורצים בעזרת רינג או כוס תה קטנטנה עיגולים.
  • 4. מניחים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • 5. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות כ-15-12 דקות. מוציאים. מגישים מיד עם טחינה ואוכלים בתאווה גדולה!

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully