- 1. מכניסים את נתח הבשר לתבנית פיירקס. מפזרים מעליו וסביבו את המלח. מעבירים אותו למקרר למשך 24 שעות.
-
- 2. מערבבים את כל שאר התבלינים ומוסיפים מעט מים בהדרגה ומערבבים עד שנוצרת משחה. בינתיים שוטפים את הבשר. מנגבים היטב במגבת.
-
- 3. מעבירים את הנתח לתבנית ומורחים את נתח הבשר היטב במשחה מכל צדדיו ומעסים קלות (אפשר להשתמש בכפפות). את התבנית רצוי לא לכסות כדי לתת לבשר לנשום. אפשר לכסות בניילון נצמד אבל לחורר הרבה פתחים קטנים.
-
- 4. מעבירים למקרר לתקופה מינימלית של 4 ימים ועד חודשיים, פורסים דק ואוכלים.
-
- 5. סודות מהמטבח: רצוי ליישן את הבשר תקופה ארוכה, כחודשיים, כך יזכה למקסימום טעמים.
-
- 6. הבשר נשמר במקרר כגוש לא פרוס, במשך שנה. אם רוצים להשתמש בו לטווח ארוך יותר ניתן להקפיא.