- 1.הכנות בבית: קוצצים היטב את עלי הנענע ומערבבים בקערה עם שמן הזית.
-
- 2. מניחים את פרוסות הכף המשוטחות על משטח עבודה, מתבלים היטב במלח ופלפל, מושכים כל פרוסה במעט שמן עם נענע ומוסיפים מעל מעט גרידת לימון.
-
- 3. מניחים בקצה כל פרוסה- 2-3 אספרגוסים ומגלגלים לקבלת רולדה הדוקה, מניחים בקופסה במקרר להתייצבות למשך כשעתיים. עד שלב זה מכינים לפני היציאה למנגל.
-
- 4.סיום המנה על המנגל: מוציאים את קופסת הרולדות מהמקרר או הצידנית 20 דקות לפני הצלייה. משמנים במעט שמן זית, מניחים על נקודה חמה במנגל, כאשר הצד הפתוח כלפי מטה.
-
- 5. צורבים כ- 3 דקות מכל צד עד לקבלת מידת צלייה מדיום רייר. מורידים מהמנגל ונותנים לרולדות להצטנן מעט (אל תפרסו אותן כשהן לוהטות).
-
- 6. במקביל, מתבלים בשמן את שאר האספרגוס וצרור הבצל הירוק, חורכים כ-1-2 דקות על הגריל.
-
- 7.ההגשה: פורסים את הרולדות בעזרת סכין חדה ומגישים עם צנוניות טריות, אספרגוס ובצל ירוק חרוכים, מעט שמן זית ומלח ים.