פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      רולדות אספרגוס על הגריל

      רולדות של נתח כף ואספרגוס עם בצל ירוק על הגריל

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרוסות כף מגולגלות עם אספרגוס (יח
      פרוסות כף מגולגלות עם אספרגוס (יח"צ , אסף אמברם)

      מצרכים

      • 5 מנות
      • 1 ק"ג כף בקר טרי, חתוך ל-10 פרוסות דקות ומשוטחות היטב כמו שניצל
      • מלח ים גס
      • פלפל שחור גרוס
      • עלים מ-10 גבעולי נענע, קצוצים היטב
      • 1/4 כוס שמן זית
      • גרירת לימון דקה מלימון אחד
      • צרור אספרגוס
      • צרור בצל ירוק
      • צרור צנוניות חצויות

      אופן ההכנה

      • 1.הכנות בבית: קוצצים היטב את עלי הנענע ומערבבים בקערה עם שמן הזית.
      • 2. מניחים את פרוסות הכף המשוטחות על משטח עבודה, מתבלים היטב במלח ופלפל, מושכים כל פרוסה במעט שמן עם נענע ומוסיפים מעל מעט גרידת לימון.
      • 3. מניחים בקצה כל פרוסה- 2-3 אספרגוסים ומגלגלים לקבלת רולדה הדוקה, מניחים בקופסה במקרר להתייצבות למשך כשעתיים. עד שלב זה מכינים לפני היציאה למנגל.
      • 4.סיום המנה על המנגל: מוציאים את קופסת הרולדות מהמקרר או הצידנית 20 דקות לפני הצלייה. משמנים במעט שמן זית, מניחים על נקודה חמה במנגל, כאשר הצד הפתוח כלפי מטה.
      • 5. צורבים כ- 3 דקות מכל צד עד לקבלת מידת צלייה מדיום רייר. מורידים מהמנגל ונותנים לרולדות להצטנן מעט (אל תפרסו אותן כשהן לוהטות).
      • 6. במקביל, מתבלים בשמן את שאר האספרגוס וצרור הבצל הירוק, חורכים כ-1-2 דקות על הגריל.
      • 7.ההגשה: פורסים את הרולדות בעזרת סכין חדה ומגישים עם צנוניות טריות, אספרגוס ובצל ירוק חרוכים, מעט שמן זית ומלח ים.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -