סופלקי בשר וירקות

מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני

מתכון מאת: שאול בן אדרת, מערכת וואלה!
סופלקי: שיפודי בקר של אול בן אדרת. אלון מסיקה,
סופלקי: שיפודי בקר של אול בן אדרת(צילום: אלון מסיקה)

מצרכים

  • כ-8 שיפודים
  • 800 גרם נתח כף
  • 4 פלפלים אדומים מתוקים
  • 4 פלפלים ירוקקים
  • 4 בצלים סגולים
  • 20 עגבניות שרי
  • 4 כפות אורגנו מיובש
  • 4 כפות שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר, הבצל, והפלפלים לקוביות בגודל 3X3 ס"מ.
  • 2. משפדים את נתחי הבשר עם הירקות החתוכים ועגבניות השרי השלמות בשיפודי עץ או מתכת. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעל אורגנו מיובש.
  • 3.צולים בגריל או מחבת 2-3 דקות מכל צד ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully