סופלקי בשר וירקות
מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- כ-8 שיפודים
- 800 גרם נתח כף
- 4 פלפלים אדומים מתוקים
- 4 פלפלים ירוקקים
- 4 בצלים סגולים
- 20 עגבניות שרי
- 4 כפות אורגנו מיובש
- 4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבשר, הבצל, והפלפלים לקוביות בגודל 3X3 ס"מ.
- 2. משפדים את נתחי הבשר עם הירקות החתוכים ועגבניות השרי השלמות בשיפודי עץ או מתכת. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעל אורגנו מיובש.
- 3.צולים בגריל או מחבת 2-3 דקות מכל צד ומגישים.