פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופלקי בשר וירקות

      מתכננים מנגל בחיק הטבע? השף שאול בן אדרת מלמד כיצד צולים שיפודי בקר חגיגיים ואביביים עם מגוון ירקות ותיבול ים תיכוני

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סופלקי: שיפודי בקר של אול בן אדרת (יח
      סופלקי: שיפודי בקר של אול בן אדרת (יח"צ , אלון מסיקה)

      מצרכים

      • כ-8 שיפודים
      • 800 גרם נתח כף
      • 4 פלפלים אדומים מתוקים
      • 4 פלפלים ירוקקים
      • 4 בצלים סגולים
      • 20 עגבניות שרי
      • 4 כפות אורגנו מיובש
      • 4 כפות שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבשר, הבצל, והפלפלים לקוביות בגודל 3X3 ס"מ.
      • 2. משפדים את נתחי הבשר עם הירקות החתוכים ועגבניות השרי השלמות בשיפודי עץ או מתכת. מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעל אורגנו מיובש.
      • 3.צולים בגריל או מחבת 2-3 דקות מכל צד ומגישים.

      עוד מתכוני בשר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -