פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שיפודי הודו מושרים בבירת פפריקה

      השף עופר בן אור ממסעדת באיירן בת"א מכין שיפודי הודו במרינדה מושקעת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בשר הודו בבאיירן (אפיק גבאי)
      בשר הודו בבאיירן (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-8 סועדים:
      • 1 ק"ג פרגיות הודו חתוכות לקוביות (שווארמה)
      • 1 בצל גדול
      • 5 שיני שום
      • 330 מ"ל בירה
      • חצי ליטר ציר עוף
      • 3 כפות פפריקה מתוקה
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בצל ושום עד להשחמה.
      • 2. מוסיפים בירה, ציר עוף, פפריקה, מלח, פלפל וחומץ ומביאים לרתיחה.
      • 3. מורידים מהאש ונותנים לבירה להתקרר.
      • 4. משפדים את קוביות ההודו, ומשרים בבירה למשך לילה שלם.
      • 5. מוציאים מהמרינדה, מוסיפים מלח ופלפל, וצולים על האש.

      עוד מתכוני בשר

      שיפודי הודו מושרים בבירת פפריקה
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -