שיפודי הודו מושרים בבירת פפריקה
השף עופר בן אור ממסעדת באיירן בת"א מכין שיפודי הודו במרינדה מושקעת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 סועדים:
- 1 ק"ג פרגיות הודו חתוכות לקוביות (שווארמה)
- 1 בצל גדול
- 5 שיני שום
- 330 מ"ל בירה
- חצי ליטר ציר עוף
- 3 כפות פפריקה מתוקה
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בצל ושום עד להשחמה.
- 2. מוסיפים בירה, ציר עוף, פפריקה, מלח, פלפל וחומץ ומביאים לרתיחה.
- 3. מורידים מהאש ונותנים לבירה להתקרר.
- 4. משפדים את קוביות ההודו, ומשרים בבירה למשך לילה שלם.
- 5. מוציאים מהמרינדה, מוסיפים מלח ופלפל, וצולים על האש.