שיפודי הודו מושרים בבירת פפריקה

השף עופר בן אור ממסעדת באיירן בת"א מכין שיפודי הודו במרינדה מושקעת

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה!
בשר הודו בבאיירן. אפיק גבאי
בשר הודו בבאיירן

מצרכים

  • ל-8 סועדים:
  • 1 ק"ג פרגיות הודו חתוכות לקוביות (שווארמה)
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 330 מ"ל בירה
  • חצי ליטר ציר עוף
  • 3 כפות פפריקה מתוקה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים בצל ושום עד להשחמה.
  • 2. מוסיפים בירה, ציר עוף, פפריקה, מלח, פלפל וחומץ ומביאים לרתיחה.
  • 3. מורידים מהאש ונותנים לבירה להתקרר.
  • 4. משפדים את קוביות ההודו, ומשרים בבירה למשך לילה שלם.
  • 5. מוציאים מהמרינדה, מוסיפים מלח ופלפל, וצולים על האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully