נתחוני הודו מושרים בוויסקי מעושן
מתכון לנתחי הודו עם מרינדה משגעת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 סועדים:
- 1 ק"ג פרגית הודו (שווארמה)
- 200 מ"ל וויסקי
- 1/4כפית ציפורן טחון
- 1/4כפית קינמון
- 1/2 כפית פלפל שחור
- קורט אגוז מוסקט
- 1/4כפית כמון
- כף כוסברה יבשה
- 200 גרם ראס-אל חנות
- 5 גרם פפריקה חריפה
- 5 שיני שום כתושות
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. חותכים את ההודו לנתחים בגודל הרצוי.
- 2. מערבבים את הוויסקי עם כל שאר המרכיבים.
- 3. מוסיפים את נתחוני ההודו ומעסים היטב.
- 4. משרים למשך 4 שעות.
- 5. מוציאים את נתחי ההודו וצולים על האש.