מתכונים חמים

שניצל הודו ממולא

דייוויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד"

מתכון מאת: דייוויד לוי, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

שניצל הודו ממולא (צילום: דנה מאירזון)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 4 נתחי הודו (שניצל) במשקל 150 גרם כל אחד מרודדים דק
  • 8 פרוסות חזה אווז מעושן
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
  • 4 פרוסות גבינה צהובה מתובלת (גאודה, שוויצרית, אמנטל)
  • שמן לטיגון
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח לקימוח
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם לציפוי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל גרוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את חזה ההודו בחצי כף חרדל דיז'ון, מניחים עליו את פרוסת הגבינה מקופלת לחצי, מוסיפים שתי פרוסות חזה אווז מעושן וסוגרים את השניצל כמעטפה.
  • 2. מצפים את השניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם מתובלים במלח ופלפל.
  • 3. מחממים מחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ לחום בינוני-גבוה ומטגנים את החזה משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4. כשהגבינה בפנים מותכת (אחרי כמה דקות) מעבירים לנייר סופג ומגישים על צלחת עם חרדל דיז'ון בתוספת חצי לימון.
  • • כדי לקבל מנה כשרה ניתן לדלג על שלב הגבינה ולהוסיף במקום ביצה קשה מגורדת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully