וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שניצל הודו ממולא

דייוויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד"

מתכון מאת: דייוויד לוי, מערכת וואלה

שניצל הודו ממולא. דנה מאירזון
שניצל הודו ממולא

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 4 נתחי הודו (שניצל) במשקל 150 גרם כל אחד מרודדים דק
  • 8 פרוסות חזה אווז מעושן
  • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
  • 4 פרוסות גבינה צהובה מתובלת (גאודה, שוויצרית, אמנטל)
  • שמן לטיגון
  • 2 ביצים
  • 1 כוס קמח לקימוח
  • 1/2 1 כוסות פירורי לחם לציפוי
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/2 כפית פלפל גרוס

אופן ההכנה

  • 1. מורחים את חזה ההודו בחצי כף חרדל דיז'ון, מניחים עליו את פרוסת הגבינה מקופלת לחצי, מוסיפים שתי פרוסות חזה אווז מעושן וסוגרים את השניצל כמעטפה.
  • 2. מצפים את השניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם מתובלים במלח ופלפל.
  • 3. מחממים מחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ לחום בינוני-גבוה ומטגנים את החזה משני הצדדים עד להזהבה.
  • 4. כשהגבינה בפנים מותכת (אחרי כמה דקות) מעבירים לנייר סופג ומגישים על צלחת עם חרדל דיז'ון בתוספת חצי לימון.
  • • כדי לקבל מנה כשרה ניתן לדלג על שלב הגבינה ולהוסיף במקום ביצה קשה מגורדת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully