פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שניצל הודו ממולא

      דייוויד לוי, שף מסעדת "אוונגרד"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      שניצל הודו ממולא (דנה מאירזון)
      שניצל הודו ממולא (דנה מאירזון)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 4 נתחי הודו (שניצל) במשקל 150 גרם כל אחד מרודדים דק
      • 8 פרוסות חזה אווז מעושן
      • 2 כפות חרדל דיז'ון גרגרים
      • 4 פרוסות גבינה צהובה מתובלת (גאודה, שוויצרית, אמנטל)
      • שמן לטיגון
      • 2 ביצים
      • 1 כוס קמח לקימוח
      • 1/2 1 כוסות פירורי לחם לציפוי
      • 1/4 כפית מלח
      • 1/2 כפית פלפל גרוס

      אופן ההכנה

      • 1. מורחים את חזה ההודו בחצי כף חרדל דיז'ון, מניחים עליו את פרוסת הגבינה מקופלת לחצי, מוסיפים שתי פרוסות חזה אווז מעושן וסוגרים את השניצל כמעטפה.
      • 2. מצפים את השניצל בקמח, ביצה, פירורי לחם מתובלים במלח ופלפל.
      • 3. מחממים מחבת עם שמן בגובה 1 ס"מ לחום בינוני-גבוה ומטגנים את החזה משני הצדדים עד להזהבה.
      • 4. כשהגבינה בפנים מותכת (אחרי כמה דקות) מעבירים לנייר סופג ומגישים על צלחת עם חרדל דיז'ון בתוספת חצי לימון.
      • • כדי לקבל מנה כשרה ניתן לדלג על שלב הגבינה ולהוסיף במקום ביצה קשה מגורדת.
      שניצל הודו ממולא
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות