וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

הודו אפוי בדבש תמרים בנוסח עיראקי

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 1 הודו שלם (נקבה), כ-6-5 ק"ג
  • למשחה:
  • 5 כפות סילאן (דבש תמרים)
  • 1/2 כפית כורכום
  • 1 כף פפריקה חריפה
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 כפות סויה
  • 1 כפית שמן שומשום
  • קמצוץ זנגביל

אופן ההכנה

  • 1. לחמם תנור אפיה ל-170 מעלות (חום בינוני-גבוה).
  • 2. לערבב היטב את כל המשחה, עד לקבלת משחה אחידה במרקמה.
  • 3. לעסות היטב את ההודו במשחה, פנים וחוץ, ובמרווחים הפתוחים בין העור לבשר.
  • 4. לאפות כ-3 שעות. מידי חצי שעה לאסוף את הנוזלים שנקווים בתבנית ולפזר על ההודו. לאחר כשעתיים להפוך את ההודו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully