וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קבב הודו עם עשבי תיבול וקולי פלפלים קלויים

השף עופר בן אור ממסעדת באיירן בת"א מכין קבב הודו עם מרינדה מושקעת

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה

בשר הודו בבאיירן. אפיק גבאי
בשר הודו בבאיירן

מצרכים למתכון

  • ל-8 סועדים:
  • 4 פלפלים אדומים
  • 3 שיני שום
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 50 מ"ל רוטב סויה
  • 1 בצל גדול
  • 1 ק"ג בשר הודו טחון גס
  • צרור פטרוזיליה
  • 1/2 חצי צרור שמיר
  • 1 ביצה
  • 400 גרם לחם לבן ללא החלק הקשה
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. קולים פלפלים עד שהקליפה מתחילה להשחיר.
  • 2. מקלפים את הפלפלים, שמים במעבד מזון, ומוסיפים שום, שמן זית, רוטב סויה, מלח ופלפל, וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
  • 3. חותכים את הבצל לקוביות גדולות ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב.
  • 4. מערבבים את הבצל עם קולי הפלפלים שהכנו, בשר ההודו, פטרוזיליה קצוצה, שמיר קצוץ, ביצה, מלח ופלפל.
  • 5. מרטיבים את הלחם, וסוחטים היטב, ומוסיפים לתערובת הבשר.
  • 6. יוצרים כדורים בגודל הרצוי, וצולים את הקבב על האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully